Er det ikke ved at være tid? Lige så snart landet kan knappes og igen og nydes af alle os danskere, er det så ikke tid til en tur til København. 

Du har med garanti nogen, du skal have besøgt, og det er med garanti nogle seværdigheder, koncerter eller spisesteder, der kræver din opmærksomhed. 

Så må du gemme den helt store rejse til sommerferien, nu gælder det om at komme rundt i landet og støtte de steder, vi ikke har kunnet nyde det sidste års tid. 

Kom rundt i det nye land

Hvor ofte tager du et smut forbi København, bliver det til særlig meget eller er det for sjældent? 

Gør dog noget ved det og kom af sted. Den danske storby byder på alt det, du kunne tænke dig, så snart der er åbent op igen. 

Du kan tage på de spændende museer, tage i parken og se bold, tage til musikkoncerter, besøge de forskellige bydele og den alsidige befolkning. Du kan tage rundt i kanalerne og sætte dig ind i, hvorfor København ser ud som den gør, hvorfor man har lavet smarte kanaler, hvordan det hele er forbundet, og hvordan byen hele tiden vokser. I kan tage på den blå planet og se det rige dyreliv, der pryder de store akvarier. 

Når I så er en smule trætte af at traske rundt eller blevet trætte af at besøge moster, så kunne i tage ud at spise. Besøg Bistro1620 på Vesterbro, hvis I vil have noget rigtig lækkert mad til en helt fornuftig pris. Så bliver det måske til en flaske vin og måske nogle drinks. Bylivet giver mulighed for en masse sjove udfoldelse og en masse sjove drinksture.  

Gem rejserne til sommerferien

Vi skal huske at bruge det lille land, vi bor i. Hvis forskellene og afstandene mellem os skal blive mindre, skal vi tage mere del i de to verdener, der hersker i Danmark: landet og byen. Så kan den store tur til Spanien eller Kroatien vente til sommer, der er forhåbentlig intet, der holder jer hjemme til den tid – kun økonomien. 

Hvorfor så ikke vente med den store tur, bruge lidt ekstra tid på planlægning, så det bliver den tur, I drømmer om. Det er ingen grund til at skynde jer afsted, for hvad nu hvis der kommer et udbrud igen, eller hvis I skal rejse med restriktioner, er det ikke nogen fest.

 

Besvar